Friday, August 10, 2007

Pagi Pagi Dah Gaduh....

Arif kata nak datang breakfast....

Fine, no problem....

Then pagi-pagi buta dia call, kata tak jadi datang....so I said "ikut suka hati u je la" and hung up.

Half an hour or so later I got a text message.....he was intimated by my remark.

Dia fikir dia je....yang aku ni dah seminggu sakit hati ngan dia, tiap2 hari paksa diri nak control dan bersabar....dia tak ambik pusing pulak!

Then dia call....ada hati nak marah aku pagi2 ni..
Dah la tengah angin kan....so again, I hung up.

I stride in to office, settle down, tried to cool myself with nasi lemak and nescafe at third floor. Tengok, kan aku dah makan nasi lemak!!!!nampak sangat aku depress....

*I'm a creature of habit....and I seek comfort food when I feel down (that's how I pull so much weight for the past 5 years...sigh)...when I seek comfort food...I'm either extremely happy OR extremely sad.....now I'm at the lower extreme side....

I CAN'T TAKE IT ANYMORE, I FEEL AS IF I'M GONNA BURST ANYTIME SOON!!!!

Then dia call kata dia accident....what am I suppose to do???Aku punya marah pun tak abis lagi...I'm feeling no mercy.....

Mom asked....'Kenapa asyik gaduh je lately?"

What am I suppose to answer?I dah fed-up dah...kalau boleh lari jauh2 sekarang....I dah pergi lama dah!

Tina help!!!!
*Lupa pulak Tina takde kat opis hari ni....dia exam....sigh!!!

4 comments:

azilahzed said...

it's part of the engagement process lar zue...kena sabar lebih skit i guess...;-)

Zuraida said...

Hmmm...maybe so la...

U know there is always the fear that the fights will never end...

amat stress...

Nicole Richie said...

Take a mini break from each other for a while la. I know easier said than done. Tapi kalau da slalu sgt gaduh cam tak best je. Anyhow, m sure u'll make the best decision for yourself. Good Luck!
ps: gi karaoke la

Zuraida said...

Pergi karoke???

Dia tak nyanyi la!!!!!!!!!!