Monday, August 13, 2007

Penat & Pening....

It's a tiring day....have to work on 2 jobs simultaneously and starting on one while updating another is no fun....masa aku dok goyang kaki kat opis tu takde pulak nak bagi kerja...sekarang ni berlambak tak ingat pulak....pandai2....ni mesti scheme tak nak bayar OT aku ni....sigh....

Ni pun aku sempat lari...and my "darling" manager ugut me that ni je last time!Hehe!Al-maklumla, esok dia akan make sure aku kerja sampai tengah malam...its no joke having your boss staying across the road, ok.

Plus I got a call from Azizan...

Where has freedom of speech gone?Nevermind....got sick by now dy by all the stuff...baik aku fikir pasal kerja yang melambung ni...

Ada ke dia kata aku sengaja buat macam tu nak bagi blog aku hot?Ape barang dia....dsia sendiri tak boleh nak backing awek dia nak salahkan aku pulak...besides, kalau tak berani tanggung consequence what's the point taking the risk in the first place. (me geleng kepala).

So for now my blog is restricted...biar aku sorang2 je baca....

Nasib baik ada choc fudge cheesecake yang amat yummy kat starbucks ni....hehehe.

I better finish them....boleh balik tengok CSI....

2 comments:

Nicole Richie said...

shesh woman! now i have gmail plak. nvm la, all in the name of being an informed reader. hopefully i never forget the password. hmmm...high risk, high reward kan?

Zuraida said...

tak pe la...
bukannye selalu...guna password bodo2 pun takpe...
bulan depan aku bukak le balik...