Thursday, August 30, 2007

Stuck in a teleconference hell???

God...time2 aku batuk macam orang nak mati ni la dia nak suruh aku sit in teleconference...amat tak soka ok!!!

It doesn't help that I had fried rice for lunch (yeah, orang batuk mana boleh makan nasi goreng!!!)...batuk ni dah makin menjadi2 sejak i balik tadi.Boleh tahan lagi, until lady bos surug sit in for teleconferencing dengan client...wtf???aku dah la tengah batuk tak ingat ni, biar benar...

she insisted..and since I am such a kucirat (ku sedar diriku yang kecil dan lemah ni, hehehe!), terpaksa la dengar.

LAGIPUN AKU NAK CAKAP APA?????

Puas la mak menahan batuk yang bagaikan kertas pasir dirub2 kat tekak ni....merah muka aku beb!!!

nasib baik after 30 minutes, a lawyer is suppose to go in and they kick me out...I happily excuse myself...heheheh!

An hour more to go to check out time.....

No comments: