Monday, October 1, 2007

Ada harapan cuti raya diluluskan dengan senang lenang...hehehhe

Bos baru tanya pasal cuti raya...dia nak kasi aku utilise cuti semahu hatiku..gagagaga..

*penyakit bergelak sakan masih melanda..sila tahan sikit...

tapi cuti tinggal beberapa hari saja (heheh) andkalau cuti lama time year end pun best jugak...kira detox la...so I end up saying...

Me :It's ok, I just want the Friday off...i'll be back by Tuesday
(chewahh...melampau punya control time tu....)
Bos: That should be ok...

Dan hatiku kembali berbunga2...macam mana tak bersemangat nak kerja?????
**ish ish..bukannya cuti free pun, dah berbunga2? emang sah ada short circuit hari ni....harus balik awal qada' tidur....

P/s; Ma, if you are reading this, I'll be leaving after the big open house ok??
I'm saving my "cuti" to go "cuti-cuti Malaysia" in December...hehehe...

PP/s; Hilang sekejap rasa mengantuk!!!

***Aku masih belum naik the Eye of Malaysia..sedih sangat...jom la kawan2....kite pergi naik merry go round giant tu ramai2....

2 comments:

kurekuredalamperahu said...

tak pi naik EOM lagik?

camne nih? org peghok pon dah pi naik dah...

Zuraida said...

selalunya orang yang naik benda tu dulu adalah para pelancong dan orang yang memang sah tak dok kat KL...

sebab dok kL rasa macam masih ada banyak masa lagi nak naik benda tu...so sampai sekarang la gamaknya tak naik2 lagi...

besides there was too many kids...amat memeningkan kepala nanti...