Monday, October 1, 2007

In soooo tired

Mak tak tido satu malam!!!!!

Sekarang kepala sudah pening tak ingat, and I feel like running away from this all...if I could. I just want to have a proper sleep.I'm getting rankier by the minute..sigh!!!!

Kenapa la aptop aku crash????

Kenapa aku masih tak dapat laptop baru???

Kalau kat office lama dulu sekejap je dah dapat balik..gagagaga...dia nak suruh kerja tak ingat. Ni terpaksa hidup atas charity si Farouq...nasib baik dia on training dapat bagi aku yang pening kepala ni pinjam laptop...

See...I'm rambling nonsense....and I can't sleep now, otherwise nanti aku tak bangun la gamaknya, badan dah la penat tak hengat punya...alamatnya ada la insan yang tido macam kayu balak durjana gamaknya.

Apa?Gambar terbaru?malas la tangkap.,..belum biasa dengan pose2 yang fotogenik...so later2 la...

I think i should takea nap...or maybe not...

No comments: