Wednesday, December 19, 2007

Lega bila hutang yang tertunggak sudah langsai

Because I have to pool money for the deposit to move out last month, my car dues are put on hold....as a result I owe one (and a half..hehehe, carried forward from months back) due to Maybank...dah la last month berkali-kali aku cuba bayar online asyik error je, at the end "ter"pakai duit kereta....so alkisahnya tenat la the balance brought forward...

So today the first thing I did was clear my "hutang"...fuh, sekarang terasa sangat gembira, la la la la la...

Now the things left to do is clear my list (ntah cukup duit ke tak, I cross my fingers je la harap2 ada okeh!!!), beli hadiah krismas utk mak dan adik2 (hmmm.....), belanja duit minyak utk pergi kenduri kawin Shidan, do my highlights @ Peak-A-Boo this Friday and go to Andana Spa with Tina on the 29th....

Kata tak jadi pergi Singapore kan...kena la cari aktiviti baru...

Dan harus juga la aku pergi MKLand tanya bila diorang nak siapkan kondo aku yang terbengkalai tu, sakit hati tau bayar interest kat bank.

No comments: