Thursday, March 6, 2008

I am getting astro!!!

Yeay!!! Cik abang tunang, dalam usaha memujuk cik adik tunangannya yang merajuk sebab kena heart attack tadi, telah mengofferkan untuk mensubscribe astro di rumah!Yeay!Cik adik tunang sangat soka hati!!!!

Lepas ni tak payah la sibok lari pergi gym nak tengok CSI...
*yeah...keji kan?*

5 comments:

mylife said...

hi zue... hope its okay for me to call u that.. been ur silent reader for quite some time n today feels like leaving some mark here... ;)

p/s en abg tunang awak tu sgtlah baeeekkk n sweeeettt okay... love to read how he pampers u all they wayyyy to langit ketujuh gituh... hope korang bahagia together forever n ever... :)

Zuraida said...

Dear mylife,
u can call me zue...memang semua orang call me that, since back in the good old days.

Tak tau la kenapa nama lain yang sinonim with mine tak lekat...no matter how you tried.

feel free to leave marks :)

mylife said...

thanks... :)

p/s hope you dont mind link blog u skali ek? lupa plak nak tanya tadi... heheheh

Zuraida said...

Silakan...i dah link urs to mine.

U accountant jugak ye?? Kat mana?

mylife said...

well, x der prof. qualification lah nak dpt title accountant tp in accounting line ler... keje kat asmb... bet u never heard bout it... hehehhe