Monday, March 24, 2008

Things I want To get If I Go to Singapore....

Tak de kerja kat ofis...harus la aku berangan2 nak buat apa kat Singapore...

*as if I dah confirm pergi...ntah2 stuck kat hotel buat kerja....*

so here it goes...
1.Sunnies baru!!!!Last few weeks while lazing at the Curve, I saw a pair of yummylicious Dior sunnies in display, but its going for RM1k.Sumpah sunnies tu sangat cantik, with batu2 purple and white on it...bukan the round ones, its an oblong shaped stones....since then I have been dreaming for it for weeks. Tengokla, if its cheaper there I might just get it.....

2. A pair of Guess watch...this I have been eyeing for quite some time, and I felt like its high time to get a watch since I have lived without one for the past 1 year or so....ape, tak percaya??all this while I have been relying on my hp's time...itu yang masa hp i stuck haritu hancur tak hengat hidup ni...camera takde, jam takde, alarm clock takde....sigh....

3. I promised my fiance his Bvlgari Aqua perfume.....in return for the Nine West stillettos he bought me last weekend...

*yeah, lupa nak bagitau, last weekend cik abang tunang tersayang telah men'splurge' cik adik tunangannya with another pair of stilletos...kali ini from my fav NineWest. hati sangat berbunga2 sepanjang minggu...jadi untuk menyedapkan hati cik abang sayang saya pun telah berjanji (dengan gigih!!!) untuk mendapatkannya perfume kegemarannya...hehehehe!*

4. Charles & Keith shoes???Ini pun jenama kasut idaman....ke aku harus tunggu Singapore sale and pergi beli dengan Alina je???

Walaupun the "list" agak pendek tapi hati ini sangat gusar.....cukup ke duit???

No comments: