Tuesday, April 1, 2008

Akhirnya dapat menarik nafas lega....

Dua hari ni sebab takde internet rasa hidup ni sangat efficient...hehehe....

Ada hikmahnya agaknya internet line kaput je all the time. takde la aku stuck bloghopping...hehehe...dia offline sebab suruh aku buat kerja rupanya...muahahahah!!!. Kesannya, banyak kerja dapat diselesaikan within this last 2 days. Hooray!!!takde la miss deadline hari jumaat ni...

My flu has said its goodbye's....baguskan? Semalam berbekalkan flu meds from Wei Liew, I had dinner and downed my meds, then called an early night. The good dinner actually helped a lot...hehehe...semalam big boss belanja makan Chinese food...huhu...so gembira sakan la perut ni malam tadi....

It's 5.44pm now and I rasa nak pack and lari balik je. *wink wink*. tapi kena tunggu the rest sebab we all carpool.Kalau aku drive dah lama dah I said my goodbye's. But I won't make so much fuss out of it, coz I still have 30% work left to attend to, saja je leave something behind for tomorrow....

*Bukannya apa...info tak masuk lagi la.What do u expect?? Me...procrastinating??? Tolong sikit, ni tengah berusaha gigih ni nak siapkan semua cepat, takkan nak procrastinate??(cehcehceh...konnonnyelakan??)*

Tapi perut ni sudah melagukan irama keroncongnya sendiri and the aircond which is as cold as the north pole ain't helping....sigh....cepat2 la diorang siapkan kerja. Nak balik ni....

Amin...

No comments: