Friday, April 18, 2008

Moron....

Remember the bitch (*mind my french*aku sangat sakit hati hari ni...she messed me up at a very bad time....clumsy morning, late for work kinda morning, you get the idea right???) who park next to me? Let me refresh your memory, click here.

Now remember??? Good....coz the sucker did it again....

Aku dah la lambat. Tengok macam mana dia park....


Boleh tak? This is a closer snap...


Sangat keji okeh pompuan ni!!!Dasar pemalas tak ingat!!!Kalau ye pun betul kan la ur car yang besar gedabak tu!!!!I know I drive a Kelisa (lucky you!) but if I had had a CRV too bukanke we will have worse problems???

I am tired of complaining....I am on the verge of a meltdown. Nasib baik aku tak start scheming....

Nanti kalau calar marah pulak!!!!!!!!!!!!!Aaargh!!!!!!!!!!!!!!!!

So I left her a note...

Kire baik la I don't start with Dear Bitch.....

8 comments:

zie said...

Serve her right.

Kalo I , I dah pergi hampuk itu perempuan kat rumah dier directly ajer.

Zuraida said...

Malangnya aku tak tau dia tinggal unit mana...kalau tak lama dah aku hantar kepala ayam jantan ke, kucing mati ke...biar kena sampuk sikit...

p/s : aku bukan pengamal ilmu hitam...tapi kalau dapat kepala ayam berdarah semuaorang naik takot kan???

mylife said...

zue, ni dah kira paling bersopan nih... my fren, dia calarkan ngan batu je okay... n put the no parking sign atas bumbung keta org tuh... wakakakakaka...

Zuraida said...

serious???
agaknya kalau i letak kon oren tu then tulis "Bitch Parks Here - Make Way" boleh???

zie said...

Fuyoo...amat ganas sekalik kawan ko , mylife.

Tapi I salute la org tuh. Fuyoo...

Gangster tahap gaban.

mylife said...

zue & zie,

true sgt sgt... masa i dgr dia citer pon mata i terbeliak okay... sungguh ganaz ini org tp dia dah bengang tahap gaban... the same car asik buat pasal... n she already left a note before... hehehehe...

mylife said...

zue, lupa nak cakap...

sila lah letak kon oren itu bersama tulisan n then snap snap for our pleasure viewing... ahaks...

Zuraida said...

Kalau i buat harusla I tangkap gambar....

Kena pergi cari kon dulu...