Friday, April 18, 2008

Picture Time!!!!

OK...setelah giat mengingatkan diri sendiri semalaman so that I won't forget my camera, akhirnya I manage to have it with me, download the pics and have them edited....

I soooo like Picasa!!!!

So here it goes...

Location : Taman Tasik Titiwangsa
Objective : Naik the ferries wheel - Eye On Malaysia

The classic "me & my fiance" photos


Me, cover panic and gugup, on the ferroes wheel....masa time tu seriously I mula nak rasa nak jerit dah, rtapi control sebab my fiance dah start nak freak out


That's the bangles I got with Tina at One Utama....cantek kan???


Muka arif bila dia panic....heheheheh


The view from the top....after 2 kali pusing both of us dah okey dah...mula la tangkap2 gambar sekeliling...

Later that day....

Location : RedBox @ the Curve
Objective : Birthday Alina....with Wen Chu, Komala & Mukris

That's the birthday girl....
Dalam gambo ni aku nampak gedabak kan???sebenranya Alina yang kecik sangat....dia saiz budak darjah 4 okeh....

Potong kek...nampak tak kasutku yang Vogue itu????

Saje je nak tayang my NineWest shoe...heheheh...


We had fun!!!!!And we'll definitely doing it again!!!!

4 comments:

zie said...

Babe,

Sekalik tengok muka arif tuh, ader iras rupa hubby terchenta I lar.

Muka baik hati and amat pemurah.

Ha ha

Cepatla kawen, babe, tapi kalo boleh lepas I deliver + pantang + slim balik. *He he*

Zuraida said...

ko ni takde kerja ke???
tiap2 kali aku post sthg mesti ko comment punya...kehkehkeh
takpe ziez, sempat ko bersalin and slim balik...nanti aku jemput...

zie said...

*hahahah*

Aku nie kat opis..easily accessible...

*hahaha*

Lagipung client aku nie lembap. Niela kot besanyer penang ngan kl.

Kalo aku kat kl lagik nie, jgn harap la aku nak bukak blog pung susah.

Genie said...

again,
kem salam kat mr.mukris...haahahaha..
im crazy!!