Tuesday, May 13, 2008

Adakah semuanya sudah ok???

The week has been bad....

Not only because of the fights....but also because of my moron carpark neighbour!!!!Macam sial i tell you....tapi tak boleh update sekarang, because....

1) Client aku duduk kat sebelah. Dia sangat suka ambil tahu pasal semua orang. So diriku yang bz ni harus bekerja keras!

2) Gambar tertinggal dalam hp lama. Kenapa? Coz I was using my old W810i over the weekends....and I haven't uploaded the photos yet, so malam nanti i update okeh???

So far me & arif had been trying to resolve things. And he had been such a dear helping me out by screaming his head off over my insensible neighbour in question....

But I drove me nuts all weekend. Tak percaya tanya Tina. Dah la angin pre-PMS, bagai nak naik meroyan rasanya...

Sigh....

Back to work, sebelum bossy client masuk balik and catch me wandering around...

p/s : tadi terjelepok jatuh masa lunch...malu siot!!!!!

3 comments:

Tina~NaJ said...

babe,

haha.. lawak okkk that chinese girl who took your parking spot..kalau aku, mmg aku dh calarkan keta dia, ahahahah...

takpe, next time kalau dia buat perangai lagi, kita sama-sama curik kasut dia and buang kat balcony okkkkkkk.. hahaha

mylife said...

OMG! tak serik2 lagik ker minah tuh... adakah dia cuba mengetest tahap kesabaran u zue?

maybe u shud just follow what my fren did, yg aritu i cerita tuh... apart from calarkan the car all one round, carik kon merah tuh and put on her rooftop...

mental lah pempuan camnih... proper parking pon susah ker?!

Zuraida said...

yeah...

tapi karma kena balik kat dia...sebab aku baik sangat tak buat apa2 kat kereta dia....kereta dia telah mengalami tayar pancit semalam...hehehehe

*sompah bukan aku yang pancitkan*

Padan muka with a capital P