Wednesday, May 21, 2008

Carpark Moron Part 2

Long awaited post....dah seminggu lebih dah...heheheheh

Tapi tak pe, kalau post terus that day mau ada yang kena saman ni. Anyhow, the story goes that one fine day my moron parking neighbour can't seem to understand reason and fact, and bluntly park wherever she pleases on the ground that she paid for a parking lot, and the management said she can park anywhere....and above all lots, she had chosen mine.....

*macam tak tau lot tu orang punya!*

Sah kena tipooo.....

We have a systematic parking lots you idiot, in which every single lots are assigned to respective owner. No such thing as "park as you please" system....

And ko ingat laki ko pub manager aku takut???

*sebenarnya agak goyah perasaannya, mana taukalau dia hantar ah long pukul ke apa, tapi WTF....ko ingat ko boleh buat suka hati???Banyak (tak) cantek!!!!*

So as a future reminder...this is my parking lot number....

And sebab aku dah tak nak bagi muka kat dia.....I ordered the car clamped......


Lain kali kalau jumpa idiot ni on the road hon dia kuat2!!!

Close up!!!!!

She stayed there for 3 days.....boleh ka????sangat tak bertimbang rasa.....mau taknye aku jadi saiko (sampai baling2 kasut)....

But the end she paid the dues (RM80 for the clamping, can u see them??), end up with a punctured tyre (sompah bukan aku yang buat) and move out!!!

While waiting I chilled at the Jacuzzi....


There you go now...I feel much better.

P/s : Do honk her loudly if you meet her...mwxhsss!!!!

5 comments:

mylife said...

zue,

first of all, MUKA U NAMPAK KURUS!!!! serius... dah kurus... :)

second, padan muka itu org... patut soh byr RM80 sehari...

Ms. Lili@ said...

Kak Zue, sumpah mase i scroll down bace this entry bile sampai part Kak Zue tunjuk gambar keta si moronic tuh terus terdetik, huh the number plate kinda says it all. no wonder.

CBY -- suggests an abbreviation for cib*i... :D

Ms. Lili@ said...

ooopsie.

i hope i din offend any other readers whose number plate is of the same one with the moronic.. :P

Zuraida said...

Dear mylife,
heeehhehe...i rasa angle je tu buat i nampak kurus...

Dear lilia,
why haven't i thought of that??? sgt make sense okeh...

peej said...

sama la..exactly..masa i baca plate tuh je..terus i nampak cib*i..sbb i suke je macam mereka2 perkataan ngan no plate..heheh