Thursday, May 8, 2008

Esok dah Friday???Cepatnyer....

This week has been going on so fast....

Tanpa disangka2 its already Thursday, and tomorrow its Friday!!!

*Note : masih tidak ke gym since balik dari Penang. Sangat la pemalas. Gym instructor dah call berkali2 bagai nak rak dah. Harus aku sembur dia pasal angan ku yang bengkak last 2 weeks sebab overtraining?Maybe...tunggu next saturday...*

I am excited to....

1. Meet Tina for Breakfast!!!!Itu highlight of the week. Tak jumpa seminggu macam bertahun-tahun lamanya, chewah!!!(macam berchenta pulak, hehehe!Takpe, aku bukan perampas, besides....I am 100% into men!)

2. Pergi KLCC. Arif janji nak.....rahsia.Tak boleh bagitau. You guys will know about it next week. If it ever happens.

3.Laze at home! Got a few mags to go thru (Cleo, Female) and a book to finish (actually two....the Undead book I just bought and my Marian Keyes, yang dah lunyai tapi still tak abis baca!Sigh!)

I wish my weekends are less hectic. Tapi kalau takde buat apa2 bosan pulak kan???

Nasib baik aku bukan drama queen.Heeheheheh! Nanti jadi gossip girl pulak!

sigh...

2 comments:

TinaTonaTinot said...

babe,

cant wait to see u tomorrow!
:)

muahmuahhh..

Zuraida said...

i pun...

*huge grin*