Friday, May 30, 2008

Haruskah aku update

1. tentang betapa hebatnya dinner semalam bersama Tina, Nonoy, peej, Liz, Fara and Jonet?

*it was great!I had southwestern eggroll and margaritas....margaritas always makes me feel extra good, even in the worst kind of weather, no wonder its labelled a party drink!*

No pics....though we (ok, mainly Peej, Tina and Noy) camwhore all night. Heheheh. But I had fun. Kalau nak tengok gambar sila ke blog mereka!

p/s : kalau semalam saya kurang participation harap maaf ye sebab mood agak mendung kerana sebab no.2. But babes, I did have a great time *huge smile*

2. Update tentang kisah sadis semalam??

Pergaduhan yang amat tragis antara arif & me.....setelah sekian lama tiba2 aku terjerit2 meroyan kat tengah2 concourse KLCC, dan berlinangan air mata selama setengah jam di Kinokuniya (children's corner....boleh tak?) sambil terperuk di celah2 sudut buku buku ABC. Demmit....dalam banyak2 time ko pilih sekarang nak meroyan?harus aku meletop kan???

3. Tentang walletku yang rabak....

Akibat stress dan penantian yang lama (juga sebab facial wash yang sudah ketandusan).....aku dengan gagahnya melangkah ke kaunter La Mer...and grabbed myself La Mer's Gel facial wash....

It sent me to the moon for quite a bit....and I love it oh so much sebab dia buat kulitku rasa putih, gebu, tidak berminyak dan paling best...no itch and allergic reaction!!!! tapi harga dia pon lawa jugak la....

I suppose there is a price tag for everything.....

But then the salesgirl was very very very nice. She even gave me a sample bottle of Cream De La Mer (again?heheheh, masuk ni dah 4 botol aku dapat) and another sample bottle of La Mer's eye cream.....again, blasted me off to the moon for a while.....

4. On meeting old friends....

Ziez is in KL!!!!!Sampai hati dia tak call aku!Nasib baik dia come over to say hi kat Chillies okeh once she knows I am there...I miss her so much!!!

*and yeah...obviously la kan aku akan melawat ko bila keluar baby nanti?Setakat Seremban tu tutup mata je okeh!*

5. About finally getting to meet face to face with a dear blogger friend...

Yeah, I meet Fiza from Solely My Life to pass her HL stock for the month. She's so chirpy, and very understanding.heheheh. Sorry babe, I dragged you all around KLCC cari handphone cover I yang hilang entah ke mana...

Maybe you are right...cleaner sana efficient sangat sampai benda terjatuh pun dia sempat angkut..heheheh

But still, the fact that you turn on the alarm everytime we pass through one is damn funny okeh! Ada ke patut jaga tu pergi check paperbag aku bila alarm berbunyi! And trust me...every single alarm between Isetan to Kinokuniya went off okeh sebab this girl...hehehe...macam ala ala hot gitu!!!

*ok...its not the fire estinguisher...got it!*

6. On the fact that aku minum air macam unta since 8am today???

Seriously, I am facing dehydration tahap kronik....since yesterday I have been feeling so thirsty like tekak I ni tak pernah rasa air!!! And I have been drinking like a camel the whole day...

Tak percaya?

Believe it. I don't know why......its only 2pm and I have had 4 litres of water already, went to the loo like gazillion times and still feel thirsty.

I FEEL LIKE A FARKING CAMEL!!!!!!

7. On the fact that Boss depan Meja went out at lunch hour with a huge briefcase....

Bak kata Fiza...."suka la tu...dapat lesen besar"

yeah right....tak dapat pi mana pun, ada je kat ofis ni. Besides, after my La Mer splurge semalam aku kembali menjadi rakyat jelata yang kais pagi makan pagi, kais petang makan petang.

Anyhow....made plans to go karoke next Wednesday...yippee!!!!

*dalam hati : jangan la budak2 ni cancel lagi, aku bunuh karang!!!*

8. Others

By the way, I am having carbo rush right now...and in dire need of more H2O's (sebab nombor 6 seperti di atas) .... so I'm going to the pantry to re-fill my water bottles...

Announcement : kawan2 yang telah meng-order HL bulan ni....sila ambil stock anda yang berada di tangan saya okeh!!!! And sape-sape lagi interested nak order...u know my number!

2 comments:

mylife said...

wakakakakaka... kesian u... lupa nak warn u awal awal, sensor mmg suke ngan i... hiks... but at least, the trip to kino berbaloi sbb akhirnyer misteri sensor & me telah solved... no more bunyi bunyian okeh... heheheheh... buduhs nyer bar code...

p/s next taim leh jumper lagik okeh...

zie said...

hello babe,

tak plan pergi klcc sebenarnyer, lagipung tak nak kaco u sebenarnyer.

Hahaha...glad meeting you too.

Bila aku beranak, ko nak lawat. Sila sila. Lagipung Seremban tak jauhkan? Ye dak.

Pasal Arif tuh, gaduh tuh adat biasa dalam bertunang nie. Ada ups and down kay. Sabar banyak-banyak.

Wei, Fiza tuh my college mate and unimates. Dia la habaq u Kat Chillies. Hahaha...Tuh ynag I rushing gak bila taw U and Tina kat KLCC gak.

One fine day, we will meet again okay. Macam tak cukup ajer jumpa hari tuh.

Take care mate. Call me if anything. Will always be here for you.

Muahssssssssss