Monday, June 23, 2008

Afternoon delight....

Korang pikir ape???

What can I do in an office????Takkan la nak *toot* di sini....dah la seating arrangements kat sini ala2 superhighway....sigh....so quit thinking dirty thoughts okey coz my afternoon delight came in the form of a canned drink...

Nescafe Ais...Yummey!!!

Sodah berabad okeh aku tak minum benda ni (yeah, since Project Topaz kat Bangi, that was around sometime one month back...huhu...sangat lame).....but then, dia rasa macam tak cukup "kaw". I should have gotten the one in the yellow tin can. This taste too icy it slits my throat to small pieces...

*kinda live up to the wordings imprinted "Sensasi Dingin Maksimum" - cheh....*

Berangin angin pulak la tekak ni...macam minum minty coffee...sigh...

Lamanya masa berlalu...tak sabar2 rasanya nak balik umah tengok Ezora (lagi!). Lantakla arif nak kata apa....aku degil jogak! Leaps Ezora nak pergi tengok netball jogak!!!

Yang dia ada birthday party atas yacht tak nak bawak kite sekali.....

*ok...too much info....*

Aku ingin kembali berbloghopping. Sape2 free sila la buzz me at YM!

2 comments:

fidah said...

hi.. silent reader here... i pun suka tgk ezora.. baju2 fazura + handbaga sungguh cun kan...how i wish i can have a nice body like her

Zuraida said...

Hi fidah!!!!Nice for you to leave a trail....

I totally agree....sigh....badan cun pakai apa2 pun semua lawa.Tak payah pening kepala fikir. Anyhow...keep in touch ok!