Thursday, July 24, 2008

Buat Rakan2ku Yang Beranak Kecil...

Baby anda hanya boleh pakai lampin mahal????

Takpe-takpe, inilah masanya nak jimat kos....

Apa tunggu lagi??? esok amik cuti sekerat hari.....

4 comments:

zie said...

Aiyah...i tengah aim mamy poko nyer pampers nie. Takper la kat KL jer.

Why depa tak nak buat kat Penang ker?

Sedeynyer........Hu hu hu...

Zuraida said...

la,

kalau nak aku belikan. pastu ko tt duit kat aku. tapi ko kena bagitau exact jenis apa la...sebab tempat dia kat bawah ofis aku je.

mamy poko mahal tau.seringgit sekeping.tercekik rasanya.

zie said...

takper la zue.

Aku beli kat sini jer la, sian plak nak menyusahkan ko. RM1 sekeping , apa la sangatnyer dengan mummy nyer tido extra lebih 10 minit. Ha ha ha....

Dasar pemalas kan.hahaha

Zuraida said...

hahahahha
ko belum rasa lagi seksa beli lampin bayi...heheheh

*macam la aku pernah rasa seksa*

kalau aku, aku pg beli banyak2!hehehe!kawan aku baru dapat baby last month, baby dia boleh pakai mamy poko je, and sehari dia pakai at least 8 piece sehari...

naik takut aku dengar...baby pooppie...