Wednesday, July 9, 2008

Kembali bersoka-ria di pejabat

As I browse through my emails in the morning, I was enlightened by the news that my middle eastern job is not put on hold due to unforeseen circumstances..

*visa application aku fail ke??*

Hati yang sudah berdebar-debar excited nak pergi ke negera orang ni kembali ke normal heart rate. Sigh. What to do. Takpe la, takde rezeki.

Alamatnya next week aku dok dalam training room la seminggu. Bosan seh.

Anyhow. Again, its a blessing in disguise. Hujung minggu ni boleh la bersoka ria bercanda ngan cik abang tunang. Hehehehe. Umah pun dah kemas berkilat, baju semua dah abis basuh (tinggal nak lipat saje, aku ni memang sangat malas nak lipat baju) so weekend ni macam ala2 laid back gitu (lagi!).

Arif dropped by to pick up documents for our Italy visa application during lunch. Sian dia, muka macam penat je. Since its early (and I am farking hungry...perut berirama jazz tadi). So he drove me to Taman Tun and we had lunch at Selero Nogori...

*Aku suka aku suka....gulai jantung (lagi), masak lemak ikan keli salai, terung goreng (lagi)....itu sume favourites!*

Sigh...

I dig good food.

Oh yeah. I bought tickets to Helboy II tomorrow.

*bukan Gold Class...couple seat aje....melampau la tiap2 kali tengok wayang pun mau pergi tengok kat Gold Class je*

I hope it'll be good...

Wandering....

No comments: