Friday, August 15, 2008

Aih, macam haram je connection hari ni...

Bila aku excited nak buat kerja....

Bila aku tetiba je ada urge nak research pasal Italy yang selama ini kutunda-tundakan...

Bila aku ada keinginan untuk berYM/chatting/sosial dan apapun yang seangkatan dengannya...

INTERNET HARUSLA BUAT PROBLEM.

*Sigh...Liza, esok still on. Seperti yang dijanjikan we will meet at 8.30am kan?? Apa-apa ko kena call aku sebab hp kena bar....so esok aku tunggu sana terus. Kalau ko tak datang by 9.30am aku angkat kaki okeh???*

P/s : Ada sape2 lagi mau join breakfast session? Obviously Tina tak dapat datang la, so kalau nak jumpa Mrs Ajib kuburkan je la niat tu, dia tengah berhoneymoon sakan sekarang ni. Kalau nak jumpa I dengan Liza boleh pergi CB Bangsar, party starts at 8.30am...

Chewah chewah...party....hehehe...tak abis abis aku ni....

*Another thing, jangan lupa gambar2 tu...and my RedBox card....and my sunnies...heheheh!Banyak la pulak requestnya*

Anyhow, di saat-saat hampeh ini I can't help it but be reminded over some of the affairs I've been burrying at the far end of my closet lately...

*Jangan risau. Bukan skandal seks ke apa...apa la korang ni, cakap je affair terus ke situ???Nauzubillah....*

It dreads me that the condo I bought two years ago has been terminated. I mean the construction has been terminated. Damn u MK**anD......penat penat aku bayar interest tiap-tiap bulan tiba2 ko nak terminate agreement tu??

*There goes my bali dreamlike home that I have been expecting over the past 2 years. Not that I need it now that Arif and I are getting another one but still, I want my own place!*

Now, I am back to square one.Shit what a mess to sort out.Benci la.

So far, I am still at square zero. I still need to go down to the developer's office and check out my options. Then I kena pergi hire a lawyer and terminate all this shit.

*Nyampahnye...nyusahkan aku je!!!!!*

Tak pasal2 aku emo petang petang Jumaat ni!

Sigh...what to do.

Takpe la, maybe its for the best. Maybe without it, I can get a bigger home later when I settle down and have kids.

See...ntah ke mana ntah aku menyimpang ni.

OK, before I start rambling nonsense, I better get back to work. Less than 2 hours till the end of the day.....

No comments: