Monday, August 18, 2008

Friday Barbeque Party...

Enough gloating about my ex's misery...hehehhe....let's share pics of the last barbeque party (in which I missed my PwC alumni for...sorry ya pare, party buat kat umah gue).

So here it goes....
That's our teeny weeny barbeque pit....hahahaah....takpe la, asalkan kitorang 10 orang semua boleh makan. The party starts at 8pm, then memasak sampai 2am in the morning....damn tiring ok...


Me trying to pose with the pit....

My fiance pun turut serta....see betapa manjanya saya????

Itu ayat untuk menjeleskan ex saya...

Komala and wen chu at the kitchen preparing the goodies. Bugger, takde sorang pun nak amik gambar aku...

So aku amik sendiri...hahahahaahha!!!!

These are the end product of our hard labor....



In which sekejap je sudah abis!!!

Usaha Chef Don harus dipuji...barbeque dia memang sangat sedap sekali. Kalah ok semua barbeque yang pernah I attend before this...

But before we get to eat, we had to sweat it off.....

En Haresh sibok menghidupkan api....diala hero malam ni, without him don't even dream about eating that night....makan kek je la.


Marinating.....uuh, tengok je dah excited...

The following are all aksi2 bila aktiviti pembakaran terbuka bermula....



Sangat gigih si wen chu ni...hahahahah!!!

Tapi bila dah penat tu la baru makan best kan..

The above is my hand made corn...sedap woooo!!!!aku pun tak sangka ia laris malam tu...

Ini gambar muks, yang datang lambat and lepas tu sibok nak makan chicken wing dia, so since dia tak sabar dia dia sendiri keluar bakar...hahahah...in his working clothes and all...


By 12 midnight, one of the birthday boys dah sampai tertido-tido kat couch..so eventhough he
look cute hugging my pet moose and all, I deliberately woke him up so he can cut the cake..

Itu dia...rise and shine....happy birthday blokes hahahahah!

And lepas potong kek tu biasa la camwhoring time..

Dan akhir sekali....harus la ada gambar ala2 Gossip Girl kan....


We had a great time!!!!!Me loving it a lot!!!

*Eventhough my couch still reek of smokes till now and I had popped two potpouri sets out of the can and it still smells.....*

2 comments:

swit@kon said...

foods and friends..
kombinasi yang mantap, sedap, sronok dan mengenyangkan

Zuraida said...

betul...saya sangat setuju!!!
i have to admit that the barbeque was damn nice!!