Tuesday, September 2, 2008

Gambar Cuti Part 1 - Shopping Day

Blogger sangat sangap hari ni....di saat-saat semangat aku berkobar-kobar nak berblogging dan upload gambar ni time time tu la dia buat perangai cenggini....sabar-sabar, katanya baru nak start puasa dok?Angin je satu badan...

Anyhow, these are pics of me and my cik abang tunang bershopping di Gardens @ Mid Valley....yang aku sibok beli kasut tu...hahahaha. Apa, gambar kasut? Mana boleh tunjuk, itu part of collection kasut yang bakal ku pakai untuk "The Big Day!"....nanti tunjuk hilang seri. Hehehehe...

Whatever...

 

 

 

 
Posted by Picasa


Nanto aku update lagi...hopefully petang-petang sikit masalah ni tak berulang lagi...

No comments: