Tuesday, September 2, 2008

Gambar Cuti Part III - The Final Weekend Breakfast!

Last weekend was hectic and crazy. Macam non-stop moving around je since Friday. nasib baik pergi Villa Manja relax dulu....the Manja-manja treatment was really superb, I feel so energized that I don't feel even an ounce of tiredness till yesterday...

*Ok, that's exaggerating. i tido the whole day Sunday akibat kepenatan....but when I am awake I do manage to pay a visit to IKEA and nabbed my bag wardrobe (sampai esok....soka hati!!!) and spend some time with Tina watching sappy B Grade movies and munching Domino's....sigh.....dah nak puasa ni makin macam tak hengat dunia pulak*

Sigh..

Anywway, I partied on Friday night and hang out with my blogger babes the next morning. Gambar party tu nanti la I post...bila boleh load lebih dari 4 pics...sebab banyak sangat...

Oh, the breakfast session...

Had wantan mee at Bangsar, then later Farah, Liza and myself head to Gardens @ Mid Valley for Baskin & Robbin's chocolate fondue ice-cream....hahahahaha...yang menagndung tu sorang, tapi megidam tu 3 orang...

*Rinie...too bad you can't join! Tak pe, next time ye kita pergi ramai2*

Sambil-sambil tu kitorang camwhore la apa lagi...
 

 

 

 
Posted by Picasa


Sedap bangat chocolate fondue itu...too bad I can't eat so much sebab muka banyak acne...

mental note : Next time kalau pergi lagi tak nak any ice cream color biru, or hijau. Serious.They taste like industrial cleaners..

Sigh...

Good times. I like!

2 comments:

~LIZA~ said...

jgn lupa i nak pegi ngan u to the spa before i get married :D

too bad kita tak boleh pilih ice-cream apa yg kita nak *sigh*

i AM a Bonda to Be said...

nape time lepak dkt berjaya tak amik gamba dgn i. mentang2 tempat tu tak macam BR. ahahhaha..

yea next time kene join jugak!