Friday, October 10, 2008

Shopping Crayze...

ALERT : I AM ON A SERIOUS SHOPPING MODE!

Was online with Rinie all morning and we were talking about bags....aku kalau dah start cakap pasal bag ni dah tak boleh berhenti dah. Macam gatal tekak je, mesti ada something to say.

And since Rinie was pregnant, I mentioned to her that I bumped into a blogger that shows off a Juicy Couture Baby Bag...yang sangat cun!Hahhaahah! We all apa lagi....cepat2 google Juicy Couture website...and we found it!And under kids...we found the said bag.

Sigh...

Sangat la heavenly. There are a few options online....aku terliur jugak melihatnya eventhough I am not pregnant and expecting a baby. Lebih menggiurkan that each baby bag comes with a changing pad, burp cloth and baby bip....all embossed with hot juicy logos like Enfante de Juicy. Hahahahaha. Gilos. Aku pun nak satu!

*tapi satu cost between RM1k to Rm1.5k. Sigh. Baby bag pun over Rm1k. Harus gigih menabung dari sekarang. Ni baru baby bag, belum stroller lagi...*

We jump from Juicy to Nordstrom where the website housed more brands under one roof (literally speaking) *oh, aku sangat benci online shopping ni but what to do, its a love-hate thing*, then I found this.....

*Coach Madison - Large Optic Sabrina*
OMG...Coach baru. Besar. Comfy. Oh I like....tak pernah aku nampak kat KL ni.
Sigh...
Aku sudah tergoda. And I haven't even browsed the whole website yet.
Damn it!

2 comments:

i AM a Bonda to Be said...

i sudah tergoda with that juicy couture. salah kamu. hahahhahaha.. no lah. but the diaper bag is sooooooooooooooo cool!!!!!!!!!! haih... save save save money..

Zuraida said...

muahahahaha!

cek bonda...im not guilty.hehehe.me innocent.godaan tu ada di mana2.hehehhe.

i pon ada bagitau cik abang tunang saya.hint hint.dia senyum sambil menggeleng kepala.

apa maknanya itu?

me confuse.tapi hopeful.mana tau.