Thursday, November 20, 2008

Oh My...the Sexy Me is Out!

Tagged by Foxy Farah!!!

*babe, since u insist, terpaksa la aku godek gambar2 lama.....*

As I have earlier told her, though people found me hot! (hehehe, saje je melebeh sikit!) , I was never a vixen.

I am the girl next door who is happy watching her vixen frriends have fun.

*But I occasionally flaunt my assets once in a while...tengok occasion la....*

Tapi to honor friends, here it goes...

1.Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling Sexyyyy..

I ada lebih satu.....tak pe kan??
Tapi Farah pun ada lebih....heheheh...

2 - Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan..mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah sexy..sertakan!!!
3 - Nyatakan kenapa gambar itu begitu sexy di mata anda?

Ok, want to know why??? Reah on...

4 - Tag 5 rakan-rakan anda yang sexy..5 - Selamat bersexy!!

I am tagging you!!!!!
And once you have done it buzz me ok...

I think this pic is sexy because I look so slender in it....heheheheh.
*and terpaksa cover sikit, kalau tak nampak belly button*
Close up sikit......

There you go....I think the smile is just great!
I think this pic is sexy because I look soooo innocent in it....hahahah!

I think this pic is sexy because....hmmm...the attitude!
I never caught the attitude in photo before.

This is the latest...the night we had Liza's hen night...
Think its sexy because I got 2 numbers that night.....and a few round of drinks! man I don't know I can still flirt that well....
Me & Tina....sexy even in the morning during our brekkies!

9 comments:

Shmea said...

hehe mmg sexy abis la kak zue! :)

Zuraida said...

not as sexy as farah...and peej...

mwahhs...

mummy+son+dotter said...

hey! dat pic! aku tak ingat dah mane aku letak... agaknye adik aku dah terdelete time dia reformat her lappy sbb aku tmpang lappy dia bile blah from PwC.

but that smile of urs in dat pic, was soooo beautiful! no doubt!

Zuraida said...

ye la...
sape la aku...
ko kan tak nak jadi kawan aku dah lepas kes tu...
*sob sob*

mummy+son+dotter said...

hahahaha! aku sepuk kang!

takde maknenye tak kawan sbb bnde ngok itewww.. hikhik. blame it to my ex n his saiko bitch sbb buat kecoh! ok,ok.. fullstop.

eh, kalau ko ade pics lain time dolu2, forward kat aku can? adik aku la ni... hbs semua gmbar2 silam aku dia gi delete time dia reformat lappy dia.. hangin jek aku.. cet! mntang2 la aku menumpang kat lappy dia sbb dh takde lappy dh time tu.. huhu

MiSsY FaRaH said...

sexy sexy..yg pakai crown tu..i like!!

Zuraida said...

eh...u punya lagi sexy.especially yang preggie pic tu..i like a lot!!

mylife said...

1. innocent look - i kinda agree... hahahahha

2. liza's hen night - mmg sexyyyy

3. the first pic tuh - damn! u look gorgeous girl!!!!

Zuraida said...

the first pic tu pakai make up punya la banyak...muahahahaah!!!