Friday, November 28, 2008

Two Day to Get Hold of My Own....

LV Damier Canvas Neverfull MM
Now everyone knows why I am broke so early this month.
Have been saving for this since last 2 months. Hahahaha. Boleh tak? Orang save nak kawin, aku sibuk save nak beli bag.
*Nasib baik si cik abang tunang sangat understanding*

8 comments:

Shmea said...

fuhhh u got this?? best gileeeeee!!! jeles bangat ni!

Zuraida said...

cantekkan??

i got the monogram canvas dy, now the damier canvas...mari kita tunggu the same bag in damier azur version pulak...

mesti gila...

kaezrin said...

bleh habaq macamana u order..care to email me elinnr@gmail.com

f.i.e.z.a said...

ya ampuuunnn..lawa gilosss...
ish nak beli jugak la satu.. ;)

Zuraida said...

fieza dearie,
yeah.lets buy another one.

*dah mula rasa nak mati sengkek dah ni*

Kaezrin,
hi.nice to meet u.i beli thru a friend yang pergi oversea la beb,so pesan je.tapi kalau u nak beli online u can buy through corina tan,she operates an online sales blog coachnmuchmore.blogspot.com.U can email her.Tak silap dia tengah open orders for european bags since it is cheaper now due to the exchange rates.

Nanalicious said...

Wahh sama lah taste kita Zue..I pun baru beli, and baru dapat semalam! Sampai tak boleh nak tido asik nak jenguk je dalam almari hahaha.

Btw kaezrin, I beli from fleurdelisbags.blogspot.com .. Dia tak publish LV bags kat blog tapi dia amik private order. Memang suka order kat dia, barang semua in excellent condition, Alhamdulilah.

Yg penting to me is seller tu kena honest,friendly and harga berpatutan. Pernah beli kat coachnmuchmore last year tapi harga dia sangat tinggi compared to other sellers,mark-up banyak, songeh pun banyak huh.

Enjoy your new bag Zue!:)

Zuraida said...

hehehe.
i beli beg coach je dsri coachnmuchmore.kalau yang lebih pricey baik suruh member2 yang pergi holiday oversea belikan,after dedect vat memang agak cheap.

zie said...

Dapat nie...awhhhhhhhhh...bestnyer....
Jealous nyer kiter..hu hu hu...