Friday, March 6, 2009

2 hari jadi roadie....

Miss me already ke???

Penat ok....last 2 days berdiri tanpa henti....turun naik bangunan tag barang. Sangat tak kelakar to do all those things on the first day dengan baju kurung kaler biru....especially when the whole building is hot like an oven...

*Nasib baik a friend of mine pinjamkan t-shirt....tapi kaler lime green. Oh, for a minute I feel soooo ridiculous, tapi terpaksa jugak sebab dah panas tak hengat!!!*

Apa yang di tag???

Semua benda la - kerusi, meja, lampu.....



Ni kira sikit je ok.... belum kira kat sebelah hujung sinun....


Telepon pun kitorang tag....
Kenapa tetiba je dikerah jadi buruh kasar???
Wallahualam....
*Tapi sebenarnya agak seronok jugak sebab 2 hari tak payah masuk ofis....macam dapat lesen pergi bersuka-ria hahahahahh!*

2 comments:

mylife said...

ha, pandai pon balik... hahahahha...

eh, y no picture of u? i wanna see kurung biru + lime green shirt jadik buruh kasar... hahahahha

Zuraida said...

hahahaha....

aku tahu ko rindu....

apa?gambar itu? pleasela....its not funny okeh!!!!ahhaahah...aku pun tak sanggup nak tgk gambar pakai baju macam tu....