Wednesday, March 4, 2009

Mini updates...

Nak cepat ni...only have minutes to spare. Nak kena keluar on a roadtrip (yeah right, as if la kan) to help out some of my collegues on site till tomorrow.

*sigh...dah la hari ni aku gigih berbaju kuring....ala2 perempuan ayu, tetiba kena jadi roadie, sangat tak sesuai*

1. Aku sangat lapar, belum breakfast.

2. Semalam stuck in a 2 hour jam in and out of KL sebab nak hantar my cousin Bailey's CD. Sangat tak syok ok. Jam teruk!

3. Went to Delicious at Marc Residence sebab tak nak kept on stuck in jam. The place if G.O.R.G.E.O.US!!!! I can see myself hanging out there more often on weekends. Love the spacious cozy concept.

OK....buzzing out. Cya all on Friday!!!

*That fast meh???*

3 comments:

mylife said...

KL smlm, tak yah cakaplah... mmg everyone in KL stuck tak leh kluar due to the flash flood... tp highway lain, clear... hahahhahaha

mylife said...

uuuiii! tak balik dari road trip lagi kah. atau sangkut atas katil nih? hahahhahahaha

Zuraida said...

hehehhehe
baru balik nih....jap lagi aku update ye....