Tuesday, March 31, 2009

Tagged by FoxyFarah - About My Blog


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

My blog (or belog...seperti kata Hanis Zalika...iya, aku juga baca belog kamu!) is Story of My Life...from My Point of View. Reason being there might be a lot of version of the same story, and what you read here is my personal expression of the ins and happenings of my life.

So anyone yang tak puas hati sila buka blog sendiri thank you.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea unruk menamakannya seperti itu?

Ia adalah nama saya sendiri....zuesarin.

Simple kan?

*saya tak suka benda yang terlalu rumit.

3) Apakah method penulisan blog anda?

Free and easy. as long tak bernanah otak baca, hahahaha, coz seriously, kalau sakit mata, sakit hati buat apa bukak blog kan?

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebab?

NEVER. Frankly speaking there are morons who try to mess with me and bring me down but then wth, what doesn't break you makes you stronger...so here I am. I don't bother people and couldn't care less for people who don't matter to me.

So pada orang yang tetiba saiko je nak merempan kan....go get a life. I just can't be bothered.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

She fun and loving and caring and great person to know!Me love u lots babe!

Adakah aku ingin mengetag sesiapa?

Anyone who feels like it, feel free!!!!

2 comments:

missy f said...

yipeeee.i like.straightforward and so you.hehe.thanks babe.i lap u too!

Zuraida said...

dear farah...

well,its the truth kan???

*huge grin smacked on the face*