Tuesday, March 31, 2009

You don't have to email me to get access to her blog.....

I know i know....most of the person who frequent here comes from Peej's blog. And yeap, I also know that she had recently turned to private mode.

But then, if you guys don't know me personally (or her, personally), tak payah la nak letupkan my mailbox with pleas for me to ask her to invite you guys.

And I bukan saje2 ok tulis entry ni...mula2 nampak satu email takpe lagi...then ada lagi, dan lagi dan lagi....

Sudah lebih la ni.

Things must happen for a reason. The fact that the blog is now private and your not invited may mean that the writer need some personal space. Then I believe we should respect her wishes and just sit back, hopefully that in due time she'll get back to her feet and open up to the world again.

Till then yang ko nak menggelupur kat sana tu buat apa? Chill la.

Peace.

xoxo....

11 comments:

missy f said...

padan muka diorang.puas hati i u buat entry ni.gila sebuk.pastu skang ni la tetiba kawan baik kan?pathetic diorang ni.

Zuraida said...

yeah...rasa dipergunakan....

apa da....

shasha said...

hmm..tak pasal2 u pulak yg jadi kaunter pertanyaan ek...

Shmea said...

ada org siap email kak zue? apa la. takde keja.

Zuraida said...

hahahahah...
bukan i sorang je jadi kaunter pertanyaan....i bet liza pun kena..

*huge grin*

Mrs LVoe said...

mst ur friend peej nie glamer. sha ade baca poem dr blog liza.

sabar la dear. kdg2 org bzbody mmg gitu dear. yg email tu silent readers ka???

zie said...

i perasan jugak peej private blog....ppl need space some time, kan?

hope she is okay..

Tina Najib said...

i pun kena!

;P

~LIZA~ said...

hahahahahahahahahaha! tau takpe.. sampai aku tak tau nak jawab apa la kan.. haih!

peej said...

sorry kak zue..
dorang ni pun satu..aku dah pernah cakap aku xkan lama..nanti2 public la balik..
kenapa kena gelabah2 kan..
cuma sekarang ni..aku xde mood nak hadap merepek2 itu semua..

Zuraida said...

sigh....

nak buat camno?at least this set the record straight. apa kejadahnya silent reader pastu insensitive pulak ngan perasaan orang.kalau sendiri kena tak suka, tapi buat kat orang tak sedar...betul tak?

anyways...

liza - ko route je olrang2 tu kat entry aku.wakakakakaka!

sha - si peeja ni memang glamer. :). aku suka.

peeja - its okay.bukan salah you,its those people out there yang insensitive. U take care ok and get better?