Friday, April 24, 2009

Bikini-ready body

Hari ni rasa macam kena langgar lori je. My body is still half asleep, and its now almost 12 noon. fark it. My brain is processing so slow that even stimulating pictures don't help me think any faster.

What did I do wrog in the first place?

Anyhow, despite all that I dress to work, and loving the now not-so-visible tummy of mine. Berangan ke awan biru kejap....

*Pics courtesy of Google Image*

*berangan jadi sesksi Soha Ali Khan...kenapa la masa zaman muda-mudi dulu aku tak se experimental ini???*

Browsed through my emails and noted that friends are also now buzzing to head to the beach. Owh....AKU SOKA PANTAI!!!!!

*Mari la kita ke sana untuk camho!*

Semua nak pergi within June and July. That's so good. My birthday is June. Boleh la aku lupa daratan sekejap.

*Cukup ke masa nak dapat body macam ni???*

When I think about it mula la aku merempan. Tapi takpe, if Britney Spears kan go from zero'in to hero'in.....takkan la kita rakyat jelata yang tak la stress mana tak boleh???

*Look at that.....anak dah dua dowh!Takkan aku takde anak pun tak boleh???*

Sambil-sambil tu berangan lagi if I ever have pets, they'll go bikini hot too....

*my beloved Gigi - in polka dot bikini*

*My beloved baby - segan nak pakai bikini, so dia pakai bath robe*

Sigh.

Found this googling and thought it might be interesting to share....

*yeah, in case somebody wants to pull a Jim Carrey*

Kalau tak banyak entry hari ni most probably my body is still in lockdown mode.

Sigh.

3 comments:

Shmea said...

eh britney tak buat tummy tuck eh? bagusnya dpt slim down balik! saya juga mahuuuuu!

Zuraida said...

ntah la lea...macam amazing je takde garis-garis...kan?

shasha said...

errkk..birthday june jugak?? sama laa~~!!!