Wednesday, April 8, 2009

Holler!!!!!

Should we???



Let's see....

1. Tax belum fail and habis bayar lagi. Hish, ini top priority ni. Tak nak la kena kejar ngan IRB kan. Tak best okeh kena hunt down macam pesalah kolar putih ni.

2. Monthly bill ada yang tertunggak lagi (hmmmm....better tend to that too).

3. 26hb onwards dah nak start balik on my frequent flyer with red program. 10 days of travelling to foreign land, harus mau pakai duit kan?<

4. Bila dah travel jauh-jauh, mesti nak shopping dan berjimba sakan kan???

Hmmm.....

Maybe this is not for me.

Sigh.

But then the rest have fun okay?

2 comments:

shasha said...

huhuhu...berjalan sakan??..jelesnya...bila la bole buat macam kamu nih...??.

*siap ngigau...nak duit..nak duit..

Zuraida said...

meh me,
kita jalan sesama...