Thursday, April 30, 2009

I'm back!!!!! (at least for 24 hours)

*huge grin*

Leganya dah balik umah!Thank God aku balik hari ni sebab as soon as I touch down and turn on hp, Company C terus call for interview. Alhamdullillah, rezeki baik. Sigh. Terus sechedule for next week, aku sangat teruja....

*dah lama tak buat benda2 macam ni, excited pun ada*

Anyhow......

The flight back was okay, though I was stopped twice at custom's for failing the metal detector test. Mak aih, nasib baik gelang2 yang banyak tu tak kena confiscate.....dah risau tahap gaban dah kat customs tadi. Tapi dengan senyuman menawan ni.....hehehehehe...akhirnya berjaya terlepas jugak.

*phewh....aku menarik nafas lega....nasib baik tak seludup benda lain*

Tapi segan jugak la sebab bila dia bukak luggage ada banyak benda...

....like my new bikini! (mak aih segan tahap gaban!)

.....my Elly's Peanut Butter (oooh, ini heaven on earth okey, aku tak boleh balik tanpa sebotol).

.....4 pack of dried mangoes (hahahaha....banyak orang pesan aku bawak balik 4 je? heheheh, tak muat okeh, tak cukup tempat!)

THANK GOD I DIDN'T BRING HOME SUN CHIPS!~

*kalau tak lagi segan....apa kat KL ni takde keropok ke?*

Got lots of story to share, including the fact that I almost bawak balik a "flying GRO"......hahahahah!!!!! Gila easy target agaknya aku sampaikan minah ni boleh melekat ngan aku and I layan je sepanjang check in and lalu customs kat Clarke.

*seriously when she was pulled away at customs, I started to panic a little bit....why???hahhahaa, nanti i cerita u tau la, so u wait buster!*

Seriously sekarang ni tengah penat tahap dewa, tapi kena pack for tomorrow and excited pulak nak jumpa Liza and Farah yang tengah melepak kat KLCC...sob sob.....aku nak bergossip jugak!!!!! What did I miss???what did I miss? Sompah aku tak suka ketinggalan zaman ni...

On another note...

I am so happy that Farah is now on top of the Supermummy List! Many congrats babe, I hope u win. And kalau i boleh curi guna my sis's lappy tonight, sempat lagi tak click to vote?

*Mak aih semangat!*

Nak kena pack lagi nih, so gtg! Ciao peeps! Nanti balik dari Vietnam aku post picca's ok!

2 comments:

shasha said...

ala...cepatlaa nak tgk Manila entry nih...hehehheheh

Shmea said...

fuhh vietnam pulak lepas ni? hehe. enjoy your hols, kak zue! :)