Tuesday, April 28, 2009

I'm screaming from Manila dowh!

Waaaaa......tanpa disangka2 korang semua merinduiku yeah????

Hahahahah...tetiba kat Manila aku berbahasa Melayu pula. Hahahaha. Anyways, maybe sebab kat sini semua orang tak cakap Melayu, so miss na miss talaga....ooops, terbabas cakap tagalog pulak.

But its true....miss na miss kita!!!!

It has been a long and fast paced weekend. Sheesh. There so much to share, I just don't know where to start. Ni pun I curi Bailey's Sony Vaio for a while....and dia pun dah tarik muncung kat sebelah ni...hehehehe...baru pinjam sekejap dah gabra.
Hahahahaha.

So far I have been nowhere since I arrived. Penat gile okeh bila sampai kat sini semalam coz I didn't get to sleep the whole Saturday....kira macam bejaga dekat 22 jam baru dapat tido atas flight...and it was a bumpy flight....almaklum lah mak naik red program, so takde la kelas mana, so itu pun dapat tido2 ayam je.

By the time I got here I dah separa jetlag, tapi still kena hang out sebab dah promise my peeps!!!So lepak makan and tengok wayang (yeah, we atched 17 Again....ooohhhhhh Zac Efron cute bangat kuasa lapan belas!!!!! - ces....macam kat KL takde panggung wayang pulak!).

I balik awal sebab I nak tido.

Then I end up the whole day recuperating (hehehe...in bed, alone...mind you) till 5pm.

Gilo. Pergi fly jauh2 just to sleep!

Tapi jangan risau!

AKU SEMPAT SHOPPING!!!!

AKU BELI BANYAK BRACELET!!!!

I am soooooo excited.

So korang tunggu aku balik ye!

Alkisahnya tadi sempat singgah Greenhills after dinner and I sempat la beli a few stuff....inclusing a very sexy bikini suit!

*Oh Farah, lepas ni marilah ke kondo aku untuk berenang-renang! Bawak boo sekali...dia boleh guna pelampung baru, I boleh guna bikini baru....heheheheh*

Okeh, dah dapat renungan maut, Harusla sign off cepat sebelum kena bunuh hidup-hidup. Ye lah, ada orang tu nak guna line nak buat kerja, aku pulak sibuk berblogging.

Mwahhhsh!!!Love u peeps! Nanti esok-esok aku balik aku load photos ya!

4 comments:

shasha said...

uwaa~~~...cepat2 la balik update...rindu nih!!...huhuhu..

missy f said...

wehooa.i pun nak bikini jugaaaaaaa!! yay.ada port baru nak swimmm. ;)

Mrs LVoe said...

i miss u too dear

LorLipOp ProPerties said...

mcm menarik jerk.