Thursday, April 16, 2009

In an attempt to revive Lush & Plush

Busy busy busy....

I have been thinking like a mad hawk all morning what to do with my other blogs (ok, so far I have like 6...heheheh) so that it won't wither in the winds and I have prioritised my energy to LushandPlush.Blogspot , so called me and my mom's curtain blog.

Quite some time ago I have left the duty of updating it to my mom ( who seems like the best likely person to do it since its her business in the first place) but then biasa la, heheheheh, dia selalu lupa tangkap gambar la, takde masa nak post la.

It's really crapping my mojo - me : the blogger tegar alaf ini yang update at least 3 kali sehari di blog sendiri - to have an idle subset blog.

So here I am again, pouring my energy into it...to make blogsphere a better place for all of us!!!

Chewah!

Anyways, I spent the whole morning discussing with my mom future strategy - as I am trying to take her business up a notch. I need your support here guys!!!!

In other words....

Kalau ada sape2 interested nak buat curtain tu sila la ke blog kami dan tempah la dari kami.

*OMG, sangat straightforward, hahahaah*

Anyway, I bet my mom won't dissapoint you guys,coz unlike me, dia merupakan seorang yang sangat prihatin. So apa lagi? tempah la sekarang. hahahahaha.

*Jangan ambik hati, just joking. I tak suka push. So kalau rasa-rasa interested tu, kecik tapak tangan, nyiru kami tadahkan.*

Sebab tu my first update today is not here....its at LushandPlush.Blogspot.

Jangan kecik hati. Ini still main blog. I will still update di sini berkali2 ganda lagi banyak.

Do visit us di sana ok. Sidebar pun ada link.

Focus hari ini di LushandPlush.Blogspot : Throw Pillows.

Peace.

2 comments:

shasha said...

hoh...ramai sungguh org buat business online skang nih....mau gak cuba utk side income..tapi apakah yg bole ku jualkan??huhuhu...

Zuraida said...

hahahaha...

actually that blog dah exist since 2007....tapi sebab i biar my mom update then dia tak update2 sampai sekarang macam bersawang je.

sila la uarkan2 ok. design semua boleh buat, takde yang mustahil la. tunjuk je nak yang mana...chewah!!!

*sompah tak tipu....aku serius ni*