Wednesday, April 22, 2009

Ini public retraction.....

My big huggable teddy, Bow, tak berapa setuju with the entry last night on my sister crashing my diet.....dengan muka bosannya dia menonton Desperate Housewives 5 while giving me this sinister look as I munch my McD fries....

*if you don't want it don't get her to buy them for you....*

*tengah iklan...so dia selamba je sound.....*

Ok la. She has the best intentions in her mind.Ye la, takkan dia berjimba makan McD and biarkan aku kat umah kelaparan sorang-sorang kan?

Besides, who the hell on earth would give me this to cheer me up....


*one way of saying "I'm sorry" after she broke my frames....damn it.....gila keji, dah lama ok tak dapat candy...*

Sigh...

*My sister on one of her Goku days....kamehameha!*

Ok fine.

I'm sorry. My biggie. I like it that you bring home food. Thanks for the fries (and the donut, and the cinnabon....and the list goes on).

Please be a bit supportive of my diet in the future.

*kalau ada coke kat fridge tu aku nak sikit!!!!hehehehehh!*

Hugs!

4 comments:

shasha said...

hahahhah....makanan free memang best...huhuhu...my sis pun suka sumbat i dgn makanan...apa2 yg dia try masak..aku akan menjadi mangsa tukang rasa dan tukang komplen.....*sigh~
patut la dia kurus...

Shmea said...

wow is that real hair?? i can never pull off something as grunge looking as that! hehe. aww sweetnya adik kak zue bagi gula2 nk pujuk. :)

Mrs LVoe said...

style babe rambut tu?? serious ur sista???

Zuraida said...

shasha,

yeah. tapi adik aku malas masak. hahahaah.dia pi beli makanan utk aku.

*sangat keji ok, adik tanggung akak??*

lea,

itu rambut palsu la. Jumpa kat semua house masa cari barang hantaran i, sibuk jadi peragawati tersohor kat sana.

uncle kat kedai sampai jeling2...hahahaha....

sha,

itu memang my sister...:)

*grin*