Friday, April 17, 2009

Sorry terdelete comment

Oh My, tengah2 moderate tadi terdelet pulak. Tapi I nak respond. So I copy and paste sini ye...

The first one is.....

Mrs LVoe has left a new comment on your post "Its time to vote people!!!!":

sha dh vote for farah.. tadi dok cari2 gak mane nk vote.. tq dear

Dear Sha,

Thanks a million. Mwahhs!!!!!

Next is......

zie has left a new comment on your post "Shout : Aku ada poll nuffnang tu...sila jawab!":

Babe..i nak souvenir...nak fridge magnet and keychain..boleh???

Dear zie....

Uish aku nak buat bisness ko nak souvenir....hahahaah! Tapi takpe, aku tau ko mesti ada nak beli something dari aku punya so nanti aku bawakkan ko punya fridge magnet ok as sagu hati....

Tengok betapa aku sayang kawan....

And lastly,

shasha has left a new comment on your post "Many thanks":

yeahh~~~!! it's friday babe...monday aku cuti...jgn jeles~!!!! kuikuikui

Dear shasha,

Aku ada seminggu lagi kerja....tensila ni.....

Okeh.

Itu sajo.

4 comments:

~LIZA~ said...

kelakar giler comment zie tu.. hahahahaha!

Zuraida said...

hahahahah,
yeah. i think so too...sebab tu aku publsih jugak

*smile*

zie said...

weiiiiiiiii...korang kutuk aku eh....dah zue tanyer nak apa-apa tak? zie mintak la fridge magnet...sebab jadik collector nie...ppl....do visit my sales blog, kay...

Zuraida said...

ish zie,

mana ada kutuk....hehehe...tetiba je emo ni.

*smile*