Monday, April 6, 2009

Tagged! - Gambar Profile Terbaik...

I'm tagged by PuteriKureKure dearie, and since I pun dah lama tak menyahut cabaran tagging ni, so let's start the day with one...

So here it goes....

1. Letakkan gambar profile anda.


*ola!!!!*

That's me - about 3 years ago. Agak hype time tu....muka pun muda remaja...hahahaah. This pic was used once or twice zaman-zaman I was still active in Friendster (in which now...dah berabad tak bukak okeh!).

2. Terangkan apa maksud gambar ini....

It's meant to be a close up before hitting the clubs...

Sekarang baru korang tau kenapa aku ni hot stuff kan...hahahaah..

*diva alert - okeh, now do the one two sway, one two hip, and one two flirt!*

3. Kenapa pilih atau letak gambar itu...

Rasa macam hot je....with a dash of innocence. Sigh.

4. tag 5 lagi blogger...

Saya mau tag...

Liza

Tina

Farah

Peeja

Noy

Sila buat sekarang!!!!

12 comments:

puterikurekure said...

thanx jawab tag ok!
mmuahhhhh!!!

aku suka gambar tu. nampak muda remaja ok. hehehe.

Zuraida said...

muahahahahah...

itu harus. mesti selalu rasa muda remaja. cuma sekarang ni dah masuk era terasa macam banyak baby fat.

hahahahaah.

Shmea said...

huiyooooo mengancam! hehe.

Zuraida said...

hahahhaha...

terancam???

mylife said...

zue! seriouly like ur pic ni lah... mmg ada bayang2 innocent... tp bayang2 je okeh... hahahahahha...


p.s u shud print this big enuf as ur motivation!

Zuraida said...

fieza,

ko suke? ko nak tau motivation pic aku ape???

ini dia....
http://zuesarin.blogspot.com/2009/03/what-i-get-when-i-googled-boracay.html

tiap-tiap kali aku berlari sekarang ni aku bayangkan gambo ni...hehehehe...

mylife said...

hahahhahaha... itu gambar org lain but still, if u motivated, then u shud print it up like poster size and tampal kat bilik ko...

Zuraida said...

syok tu...the bum is damn smooth....

oops, just strike it. still, great body kan?

~LIZA~ said...

serious gambar ko tu cantik babe.. ala2 muka glowing with rosy cheeks tu :D ala, apa nak heran.. ko kan DIVA. hahahahahaha!

bila free karang aku buat la ye?

mylife said...

yeah.. aku selalu berangan, bila kah masanya nak sampai aku dpt flat tummy n hot body? dpt flat tummy pon dah kira cukup blessed dah tuh..

Zuraida said...

liza,

bukan aku sorang je diva, ko pun diva....kita semua diva....hahahahaah!

fieza,
tummy ko dah flat la. ko je perasan tak flat.

Nonoy said...

hahaha.. ni namanya sama sama tag sesama sendiri. u buat dah lama ah.. i mmg lembabs. so next tag je lah kalau ade. ahahahah