Thursday, April 23, 2009

Wedding Planner....Anyone???



Jangan salah anggap.....aku belum bersedia nak kawin lagi!!!!!!!!

*disclaimer dulu, in case nanti tetiba orang terdengar kompang berbunyi and ingat kompang tu aku punya.

Anyway, Nazira is my wedding planner for my so-called wedding (yang juga cancel ala2 Carrie Bradshaw, takde la sampai pakai baju pengantin berbulu pelepah merak semua kan, but yet...still, lebih kurang la) and I have to say that despite everything that had happen, I loved working with her coz she have a lot of fresh new ideas.

Plus.....she's having a promo now!!!!

So anyone getting hitched soon can check out her webbie, better still, just give her a call. You know la all this wedding thingy in at the end of the day boils down to the money you are willing to spend and the best deals you can get, and sometimes pics of wedding day events don't do justice.

*smile*

Sigh. Bila la masanya aku pulak? Tunggu ye.....

4 comments:

shasha said...

babe...aku sanggup tunggu sampai bila2...hahahahha..anyway...aku doakan cepat2 ketemu jodoh Filipino pulak...wokey tak??

*sengih2 sambil angkat2 kening

Zuraida said...

shasha...

aku terharu...

nape ko tak jemput aku gi wedding ko dulu????

shasha said...

errkk...*tercekik jap...
masa tu aku blum jadi jiran kamu lee....

kalo aku kawin lagi skali aku jemput laa..yerrkkk??!!!

Zuraida said...

uish sha...kawin lagi sekali???

mungkinkah???