Friday, May 22, 2009

I am so not in the mood for weddings these days.....

After all that had happen...harus la bulan ni mencurah-curah ngan wedding to attend.

Seriously, does people have anything else to do but get married????(and make babies? Seriously...semalam pre-sale kat JJ OU kan.....hampir 50% yang attend tu semua preggers....wtf? musim ka?).

I am happy that they're happy, seriously aku suka good photo moments....but then I myself can't deny the fact that it kills me inside. Sigh. It's okay, in a few weeks I will be okay...all of this will go away and I will get back on my own two feet, moving on.

Sigh.

*Don't worry okeh...mana-mana wedding yang aku dah RSVP tu memang harus la aku pergi kan. Takkan dengan hati kering sanggup aku membelakangi kawan-kawan yang telah bersusah payah menjemput aku utk menceriakan lagi hari bahagia mereka....cheeeeeewah! Tapi mana-mana yang jauh-jauh tu, kalau tak datang tok sah la kecik hati. Aku sendiri tengah bersedih ni, and I am not ready yet to be judged for something that have no end prize*

Sigh.

Makcik sedih...sob sob...bercampur gembira....sob sob.

Holler to babes : Hen Night tak de?????Itu aku mesti tak skip!!!! Bila bila bila?

Aku dah naik saiko. Nak pi makan cheesecake kat meja Komala jap, buat megubat hati yang lara.

Peace.

4 comments:

shasha said...

take your time babe...tak yah pikir pasal org lain dulu..skang ni yg penting diri sendiri...ok?

puterikurekure said...

aku paham. aku pon dulu masa susah nak ngandung, saket hati tgk blog orang ngandung. boleh?

tapi sementara je. sebab dengki tak baik kan. apa2 hal, ko cepat2 la normal semula ye. hehehe.

Tina Najib said...

seriously babe, are u ok? i am always here for u tau.. xoxo

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.