Tuesday, May 19, 2009

Last Sunday teman Liza at OUM and lepak Oldtaste session (again)

Teman Liza pi daftar kat OUM....dah la dah lambat kan, boleh pulak ramai orang.....
*Liza yang tension sebab kena tunggu 200 orang ahead of her to register..boleh tak?*
Time ni la aku nak rasa effect global warming....berpanas-panasan bawah khemah. Nasib baik ada banyak kipas besar-besar tu...kalau tak mau hangen jugak aku that day.....

*bedazzled oversized blouse/dress bought in Philippines for 540 peso only...thats less than RM50....aku sangat soka! Cotton pulak tu....sesuai untuk hari-hari panas*

*faux diamente bangle in tulip motive bought in Ho Chi Minh....another favvy. I have another one in black*

*tak lupa pada my bff - Flip Flop - yang setia menemaniku kemana saja*

After hours on 4 inches heels the night before, this is a glimpse of heaven. Hilang penat jerih berdiri semalaman.

Sigh.

Sambil-sambil tunggu layan budak kecik yang dok kat sebelah, and snap pics of attendees....

*uish, dari belakang macam ex aku - nasib baik bila pusing bukan!*

*bestnyer adik ni makan ais krim*

Sejam kemudian Liza pun macam dah menggelupr kepanasan....so aku bawak dia jalan-jalan makan angin jap.....

*amboi Divanye...*

We left OUM sometime close to 5pm....lama gila siot kat situ!!!!!! Sigh!!!!!! We all then head to OldTaste@ Setiawangsa, where we meet Peej and Noy as well as Edan.





*hacked from Peej*

The rest is macam biase le.....

4 comments:

peej said...

hoh apesal mata aku bengkak semacam..ni mesti kes x reti2 nak tido..mcm sekarang ni la(refer date n time)

~LIZA~ said...

thank u babe sebab temankan aku :D

shasha said...

babe,what's up with the new header...kaki siapakah itu??

Zuraida said...

peej...

mata aku pun ada eyebag and dark circle jugak!!!!!gilos!tak suker!!!!!!

*ko tido tak tentu time....aku ni ha tido lambat still bangun kena pi kerja...lagi teruk*

liza,

hahahaha.no worries no worries.

shasha,

itu kaki aku yang come', ok tak???