Tuesday, May 12, 2009

Ledakan Picca's from Nonoy Burhan's Engagement Party!

Ok, most probably aku lah insan paling last sekali update post ni tapi aku tak kira....aku nak jugak tayang gambar-gambar kat dalam my camera.....

*dasar camho tak sedar diri!*

Anyways, I had a great time at Nonoy's engagement party last Saturday....it was definitely a blast and yeah, I have to agree with the rest that we had a very good time.

Kudos to Noy's family for successfully pulling off a great time! I am sooo excited on the wedding now!

*mark 101010 - blogger wedding of the year.....jangan lupa ya semua!!!!*

I hooked up with Liza earlier that day and we head to Vincent Salon in Setiawangsa to get our hair done.

*Liza...macam happy je testing posing ala runcing*

*This is my posing ala runcing....runcingkah muka ku?*

We arrived at Peeja's and Noy's house right on time. Cepat-cepat call Tina, takut sesat ke, salah rumah ke....

*kalau salah umah tak ke haru?*

Malam tu korum cukup. Farah pun ada. Rinie je takde.
*Rinie...ko dimana????*

*itu dia ayah pakcik dok sebok pakai kain pelekat no...*

And sementara Liza busy tangkap-tangkap gambar ala-ala pro gitu, aku pun sibuk nak bermanja.....

*hehehehe...orang sibuk tangkap gambar hantaran, aku sibuk tangkap gambar aku!*

*the hantarans from Noy to Edan*

*the hantarans from Edan to Noy*

Sementara tu bakal pengantin bersiap- siap kat her private suite.....

*itu dia Nonoy dan mak andam-nya!*

Dan bila Noy dah keluar bilik mengadap rakyat jelata yang lain....ini lah aksi dua bloggerina's yang tak abis2 snap pic....

*seriously, macam profesional photog pulak - especially bila Liza carry her SLR cam*

*si cantek manis.....i envy!*

Okey, we all camho tahap gaban okeh. I rasa mak cik - mak cik kat sana semua dah pandang semacam je. Hahahahaha. bebudak nih.... *geleng kepala*....





*the crowd was amazing...penuh umah okey!*

*itu tangan tina!hahahhahaaah!*

*okey, tadi dah manja ngan Liza, ni nak manja ngan Farah pulak*

*ini dia cik peeja panas-panas kita!*

*Noy posing ayu with her roses*

*I cakap sorry dulu sebab.....*

*Tina nak bisik rahsia.....harusla korang semua tak tau apa dia kan? Namanya rahsia!*

Ada lagi piccas posing-posing dalam bilik.....main Noy's cabin crew cap semua...tapi tak sesuailah untuk tayangan umum.....

Harusla we then go to the best part of the night.....

*the food!!!!!!*

*yummylicious - the food or the ladies?*

Okay, the food is mucho gusto. Sedap nak mati!

Sebelum balik.....

*tangkap gambar ngan auntie*

*tangkap gambar future bride and groom*

Tangkap group photo.....hmmmm....mana group photo aku nih?

And.....

*dengar Noy meraung sebab tak mo tanggalkan mekap*

Sigh.

I love weddings and engagement. This is a very very good one. I had loads of fun!

To Noy and Edan , I wish you guys all the best. We see each other again next year!

3 comments:

shasha said...

serius cantik~!!

peej said...

mmg peej panas2 pun..panas sebab asyik terlari sana sini..haha

oh menelan air liur tgk makanan2 itu..i just dpt rasa..masak lemak ayam n sambal udang aje..

bila kita punya next breakfast session??

Zuraida said...

shasha,

pengantin mesti la cantek kan???

*bloggerina's pun cantek jugak....*

peej,

bila2 je pun boleh.....kalau weekend ko bangun awal ko call kitorang ye....heheheheh