Thursday, May 7, 2009

My First Visit to Burger Zone.....

Selit entry ni kejap!!!!!!This occured in between Manila-Ho Chi Minh flight when I transited for 24 hours in KL. And since I rindu banget kat Farah and Liza, so diorang ngan baik hatinya jumpa I di......BURGER ZONE!!!!!

Hahahahhaah!!!!

Let the pics tell the story la....penat nih...nak balik lagi.

*ok, Liza dah tak cukup nganga dah nak makan burger*


*ni burger saya...double beef special....sangat yummey aku nak lagi*

*liza and salwa - kawan baru blogger saya*

*salwa bagi renungan manja sambil melantak fish burger dia*

*tak sabar-sabar*

*and the hottest blogger mama digging into her burger*
Sedap wo. Sekali makan nak lagi.
Bila nak pergi balik ni????

6 comments:

~LIZA~ said...

wei, apa kes mkn burger ngan sudu garfu plastic?? hahahahahahahaha!

Zuraida said...

hahahaha.....

tak de sudu and garfu besi, nak buat camno?

missy f said...

soooonnnn! liza,kalau dah burger tu tembam sangat,camano nak masuk mulut?heheh.tapi terer kita tak patah ok sudu garfu tuuuu.sangat well trained diva ;)

Zuraida said...

oh foxy!kita kan memang terer makan pakai sudu plastik....hahahahah!!!

*memang nasib baik tak patah!*

mylife said...

sinfully delicious... tak cukup kat blog liza, kat sini pon tepek juger... *salivating*

Zuraida said...

heheheheh fiza,
tak mo pi ke?