Saturday, May 23, 2009

Nak pakai baju ape???

Malam ni ada dinner kat pavillion. Like hell breaks loose, I pun sibuk-sibuk la cari baju kat wardrobe. Sigh. Tak suka plan-plan last minute ni. Kalau takde baju yang sesuai macam mana?

Sigh.

*once a lady, always a lady.....vain tegar tahap dewa*

Adik aku pulak dok tengok cerita zombie yang aku pulak tak tahu apa hujung pangkalnya. Sigh. Lagi.....its a weekend, why the hell am I sighing so much??

Haruskah aku pi menyorok kat gym???

Tak larat la pulak nak bangun lepas bantai makan satu regular size pizza semalam. Masih kekenyangan dan malas tahap gaban.This is one huge problem with overfeeding yourself...you get lazy.

Sigh.

Okay, I should go back to my wardrobe and find something decent to wear.

Boleh pinjam kat sapo2 tak???Kalau ada sape2 yang baik hati sila buzz me.

Ciao!

No comments: