Thursday, May 28, 2009

Pening....

I have been having this massive headache since morning and it just kills me. Even the feel of new top can't eliminate the pain. Apakah? Silap contacts ke???

Sigh.

Kejap lagi lunch hour kena lari balik rehatkan minda kat umah. And change to spectacles.

Sigh.

I hate it when headaches get into the way of a good day.

Cya later peeps.

5 comments:

shasha said...

hoh..rumah sure dekat ni kalo dah bole lari2 kejap balik...jeles jeles..

mrs.shaf.e said...

hye zue.im ur silent reader..last time i terbaca u blog about this tv show Greek since then i've been watching it nk tanya u..season 2 sampai episode 19 je ke?? and is theres any tv show yg u tau yg best2?? sorry comment tak berkaitan...: ) hope u dont mind..

Zuraida said...

shasha...
akut tinggal kat kondo belakang mobil tu la....hahahahaha....

mrs shaf.e,
hi!!!nice to know that u find my review interesting!!! *smile* anyhow....i tak ingat la sampai episode berapa sebab i beli CD kan, so i masuk disc then hit "play All" but I do know that the end of the second season is already the close of the semester.

:)

Nanti i balik i check for you ok!

mrs.shaf.e said...

: ) ala kebetulan i boring dkt office then bila start tengok jadik gian plak.. yea yg episode 19 tu diorang ambik mid term exam kalau tak silap i..i tak beli cd just tengok tru online je..

ok..thanks a lot; )

Zuraida said...

dear mrs.shaf.e,

:)....i beli CD pun sebab murah. Kat ho chi minh haritu satu set dua season dalam box disc cantek baru RM18. so aku kaut le.

heheheheh....