Saturday, May 23, 2009

Reason's I am Hearting Noy's Official Photographer....Mr Fairuz

Notes : Pics courtesy from Noy's photo album in FB

I am hearting Noy's official photog for several reasons....

He takes great pics of the bride.....

*berseri-seri okey....*

Makes the friends of the bride (me actually!hahahahah!) look absolutely demure....

*walaupun hakikatnya mungkin tak se"demure" mana....*

*semua comel-comel and cantek-cantek...aku suke...*

Take great candid shots.....tak perasan okey bila dia amik gambar ni.

*candid moments of enthusiastic mamarazzi's - yang actual mommy tu yang kat hujung tu je ye yang pakai baju kuning tu...lain-lain tu belum ada anak lagi*

Obviously saje je la tu nak buktikan kitorang ni dok camho je the whole event...hahahahahh!

Next time aku nak amik dia la.

*smile...mula la berangan...tengah sappy-sappy ni sempat la pulak kepala ni merewang.....dah la calon pun belum tentu sape lagi, sibok pikir pasal gambo*

1 comment:

Nonoy said...

ala last2 ayat u tu dengar sedih je. takpe. kita berjimba. kita keluar slalu k. musstiiiii ada pria hensem menjadi bakal mu! hugss