Sunday, June 21, 2009

Back to Work...on A Sunday???? Now I'm on of the Crayzee's who Work on Sunday????

Trust me I am multi-tasking (yeah, sebab orang semua pi lunch and aku dok sini sorang -sorang so boleh la multi task :P) sebab bosan nak mati okay when you have to sit on the desk crunching numbers from a printout yang kecik and blur nak mati.

*oh, sakit pinggang. Oh my gawd, dosa apa la aku dah buat lately that renders me such misery???*

Sigh.

Ada kerja complain. Takde kerja complain.

Sigh.

Anyways, to those who miss me....

*senyum terpaksa on a Sunday morning. Aaargh......malas gila la nak kena pergi kerja*

Sigh.

Lets not talk about work when I only have a couple of minutes to spare. Mari merempan marah lab assiatant who took my blood sample last week yang telah mengakibatkan......

*sakit okeh!!!!sampai hari ni biru!!!!*

I hate it when lab assistants are impatient. Nampak macam kena dera je. Bila pergi klinik later for my diaorhea meds doktot macam terkejut tengok lengan i all bruised up - terus kena marah....

Alahai!!!!!...aku bukan junkie la!!!!Sila jangan bagi pandangan macam aku drug addict!!!!
Sigh. But then aku masih mampu tersenyum sampai last Thursday...despite perut memulas-mulas and asyik nak pergi toilet je (and lengan yang bioru didera)....

*Odw nak berblogger tea time session with my dearly beloved blogger babes....na, na, na,na...you make my day!!!!*

Want updates on that boleh baca kat blog foxy and blog peeja. Kalau aku nak update semua sampai lusa la tak abis cerita.....

*oh itu dia bday gift tahun ni...aku soka aku soka....tiap tiap hari aku carry sekarang ni tak kira la carry bag apa pun!!!!hahahahaha!!!!*

So old news tapi asal buat aku happy takpe!

My sister teman I pergi klinik (again!) when I still have my diaorhea thingy last Friday and tengok la adik aku buat apa while waiting for me.....

*Rajin okeh...baca brochure*

Suddenly dia tanya soalan cepu emas....

Ani : Kak Zu, ED tu apa?

Me : Ha? ED? Ko baca brochure apa tu????

*boleh tak baca brochure warga emas???*

Me : Erectyle Dysfunction la....

Ani: What? Wth am I reading?

Me : Itu memang sah sah untuk laki je kan....ko baca buat apa, ada ED ke???

Hahahahahha!!! Gilo.

*smile*

Before I go I wanna make a shout out to my Dad...Happy Fathers Day Dad! Nothings's perfect but I suppose you did try your best.

Note : shout out di atas takde kaitan dengan ED kerana aku tau bapak aku takde masalah itu sebab aku bakal dapat mak tiri baru yang muda.Hahahahahah!!! Go bapak!!!!

Okey, ini la akibatnya kerja on Sunday. Semua wire dah shot.Got to go and crunch more number!

2 comments:

shasha said...

gila lebam macam tuh..even aku gi blood donation pun takde de lebam gitu weyyy...

Zuraida said...

haaaa...tau takpe!!!!