Tuesday, June 2, 2009

Bag craze on a Tuesday morning.....

I am a sucker for designer bags...and if I have an uber rich husband, it will be wise for dear hubby to splurge on one everytime we make-up after a fight....

*oh, teringat Lucy Liu selalu dapat designer bags dalam Lipstick Jungle.....the sight of the boxes pun boleh bagi aku high!!!Gila saiko*

Remember the Dior Cannage yang aku idam-idamkan? *jangan risau....masih bagai bayangan idaman....biarkan ia tinggal mimpi* Kalau dulu tengok Blair Waldorf carry the bag in Gossip Girl 2 pun can make me drool all day, inikan pula kalau the person who carries it is as hot as Marion Cotillard...

*the Lady Dior Noire ad campaign released in May 2009*

Ahhhhh.....macam gila babas sexy.....

I saw this video dan hatiku mula meronta-ronta.....


Aaaargh.....

Tak boleh tak boleh. Kena menabung untuk masa depan....

Sigh.

*tapi deep inside mahu la sangat-sangat. Di manakah dia bakal hubby ku yang baik hati dan kaya??? - OMG, gila melampau dah ni*

Anyways, on the more affordable side, I am also going ga-ga over Charles & Keith latest bags and shoe collection



Went to the store in OU last Thursday and I can't help but think they are chic to carry and would be a very very nice addition to my shoe and bag collection this season. I love the galdiators, hahahaha...rasa macam nak tambah a couple more.

*tapi aku kan ada azam baru untuk menabung....kalau tak, tak boleh pergi holiday lagi! And rasa-rasa macam nak pergi lagi in July........*

Sigh.

Nasib baik azam kuat. Terselamat jugak duit gaji.

*besides, kalau beli beg baru kena buang beg lama kan???Tak mo!!!!*

Sigh.

Sudah gumbira kembali. Hehehehehe...

2 comments:

shasha said...

babe...jual yg lama leh dapat yg baru gak kan?? kan??

Zuraida said...

ish....adakah itu maknanya ada orang sanggup beli beg-beg aku???

*sayang sebenarnya....hahahahaaha*