Friday, June 19, 2009

I am feeling much better...BUT.....

Internet's a bitch at home....tensi tensi....tak boleh load gambar!!!!

*by the way....setelah tido tanpa henti selama 12 jam and a stint at Cineplex with my sis watching Drag Me To Hell, aku dah kemabli sihat!!!!Ngeh ngeh ngeh...sekarang boleh bersoka ria.....*

More bad news, esok kena kerja. Sigh. Orang gila mana kerja on weekend? Kenapa la aku tak hospitalised?Kalau hospitalised tak payah kerja kan??? Dah la di saat-saat akhir ni mula la nak perah itu ini kan...dah beku tahap dewa ni nak perah-perah apanye???

*okay, mintak maap...aku sudah melalut....*

The thing is my birthday this year aint that blast anyway because of the whole cirit birit thingy and some other "stuff" that is clearly making me feel really really bad ( not to mention the I have to work this weekend news....again, wtf is this anyway???) so agak amarah la sekarang ni....

*ceh ceh...pinjam ayat favourite nonoy*

A lot of pics to update but then again...the connection today is such a bitch la....so sila la tunggu lagi untuk gambar-gambar sensasi....

*such as the outcome of my burst capilaries, wedding last weekend,my sister's idea of a mini bday celebration....and much more*

If you munchkins miss me sila enjoy gambar terbaru berkaraoke bersama Peeja di sini.

Mwahs!!!Mwahss!!! Though I know I wont have a good weekend, there's no reason why you guys can't enjoy yours!!!!Then update banyak-banyak piccas okeh!!!!!

3 comments:

Penari.Gendut said...

omg, kesian, birthday sakit :(

Mintak la MC lagi..yer, aku slalu mintak MC. hahah dasar pemalas. HAHAHAH

eh, bthday aku October la..agak lama lagi. Sila pos hadiah!!

HJAHAHAHAHAJSAJHDA eh, tetiba gelak kat lawak sendiri..tak betul.

Zuraida said...

oh alia aka penari gendut,

hehehehe.....aku nak bag coach!!!!aku dengar kat US murah???hahahaha....wey kalau aku nak order dari ko boley???

mau hadiah???boleh???ko ada suka gelang2 and earring aku? boleh aje aku reservekan.....

p/s:aku memang ada effect buat orang gelak sendiri...tak percaya tanya peeja and nonoy...heheheh...ko pun dah terkena??baguih baguih...

shasha said...

haaa..sila update gambar birtday celebration cepat2!...huhuhu