Sunday, June 21, 2009

Oh Kepala Ku Dah melayang ke MacBuku Udara Baru....So update le.....on My Bday....

I know I know I am suppose to be working but yet again kan aku multi task??? Haruslah percaya that I am putting on my "bionic" mode.....and sebab otak dah confuse (as well as separa beku juga), my thoughts are drifting to something else....namely the uber-slim MacBuku Udara.....

Sigh....

Eventhough dalam hati sebenarnya suka juga pada Sony Vaio TT.

Sigh....

So to avoid lookng like a blank computer screen thats going to crash really realy soon...*oh!touch wood!*.....baik update on my lil sis surprise birthday celebration.

Well, it was the stroke of midnight and I was sleeping already (yeah, sebab aku sakit....remember?) and she insist that I bangun jugak (okeh, adik aku kadang-kadang agak keji....sangat persistent) then tau-tau je bila keluar bilik she's already in that position....

*okay, lately macam banyak je gambar Ani tertonggeng-tonggeng macam tu....whatever la*

Sambil tu busy adjust-adjust the cake and the candles.....


*dia beli 2 kek itu...sebab dia suka je nak makan...nasib baik dia tak beli the whole cake...kalau tak sape nak makan???*

*Muka macam cavewomen sebab sakit kan....*

*Itu dia...from Lavender...mana dia tulih Happy Bday ni???*

*Aku hanya mampu makan bubur ayam McD saje....itu pun ani bawak balik jugak sebab I pesan*


*blowing candles...berdua je kita ye???*

And lastly, as if mocking me, she gave me this.....

*good one sis...tahun depan get ready to be mocked back!*

Mentang-mentang aku sakit ada je kena buli ye......

Tensi tensi sebab sakit tak boleh berpartay-partay and kena tunda sampai job minggu ni abis!!!!!

Sigh.

Note : My thoughts melayang ke lappy's coz my sister dah kedekut tak nak kasi lappy dia.Well fine! Aku beli sendiri! Dengan broadband sekali! Ko tunggu la....

Hahahaha...saje je. Thanks sis!

Kiss kiss....mwahh mwahh. Tahun depan buat lagi.

5 comments:

Mrs LVoe said...

that's so sweet gal. happy belated birthday :-) jadi x beli macbook or sony?

shasha said...

baik ati sis kamu...takpe laahh..next year celebrate dgn new boyfriend bole??huhuhu..

Anonymous said...

Sorry Zue. Akak browse entry birthday ayah Zue. Just nak tanya bakal isteri ayah Zue namanya Norhaslinda Sharifuddin ke (kalau tak silap la...) Kalau betul, dia classmate akak tahun 1988 - 1989 lebih kurang la... memang cantik pun dia.

Zuraida said...

Mrs LVoe,
thanks! Tak sure lagi la....masih confuse. Tapi rakan2 macam racun suruh beli MacBook....oh sangat keji!!!!!Ingat nanti bila dah free and tak bz baru nak pergi cari.

Shasha,
hahahaha....bf baru? ada calon ke?

Kak anon,
saya tak sure la nama penuh diua, i panggil dia Linda je, so maybe la.....

Zuraida said...

p/s : belum tentu lagi dia jadi bakal isteri bapak saya sebab bapak saya takde pun bagitau apa2...saya saje je panggil bakal mak tiri sebab dia tu gf bapak saya...