Friday, June 26, 2009

Okay...kalau sampai bila-bila pun Megan Fox hot macam ni, sampai mati la aku suka tengok transformers....



Two words......and one exclamation point.
SMOKING. HOT.!
Enough said. Let's go to the cinemas now.

6 comments:

Fahmi Rosli said...

sizzling bebeh..........

shasha said...

babe...aku nak tunggu kamu jadi hot macam tuh....bila agak2nya??

Zuraida said...

fahmi....

kalau pompuan hot cam megan foz je ko mula la ye....kalau tak sonyap je....

shasha,

takde maknenye aku hot cenggitu....nanti kang semua orang nak aku susah la pulak...

Mrs LVoe said...

sha ade dgr org kata megan Fox nie asal yea sorg lelaki.. wallahualam

Spin Me Silly! said...

in still photos i don't think she's that hot la sbb mcm agak manly tapi in the movie omg so hot! :P

btw babe, i just saw the first episode of fringe, so intense! see if the rest will keep me entertained..

Zuraida said...

sha,

don't go there okeh.tak sanggup aku nak bayangkan dia tu dudlu lelaki....

rumor rumor...

spin me silly,

enjoy kan tgk fringe?trust me after a few episodes ur glued there babe sebab every episode links to the other...suspense okeh.